Álomszép bőr az ünnepre: SOS arckezelés karácsonyra

Forrás: Shutterstock -
fiatalítás arcpakolás szépségápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bő 24 óra van még hátra szentestéig, így most már csak gyors és hatásos trükkökre van idő. Ha te is elfáradtál a decemberi hajtásban, és úgy érzed, kicsit lestrapált az ünnepi készülődés, akkor mentsd a menthetőt egy kis kényeztetéssel!

Arra ügyelj, hogy arcbőröd felfrissítését ne a vendégek érkezése előtt pár órával kezdd el, mert sokszor előfordul, hogy a bőr kipirosodik, úgy pedig igen nehéz sminkelni. Időzítsd a szépítkezést december 23. estéjére vagy 24-e kora reggelre. Először is finoman radírozd le a bőrödet arcradírral, de az ajkaidat se hagyd ki. Ezt a területet csakis finoman masszírozd át, hogy innen is eltávolítsd az elhalt hámsejteket.

Álomszép bőr az ünnepre Forrás: Shutterstock

Következő lépésként gőzölj egy kicsit kamillával: ez a kamilla antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatásai miatt a pattanásos bőrnek különösen jót tesz. Végül töröld szárazra az arcodat, és következzen a pakolás, abból is a legegyszerűbb: keverj ki egy kis mézet élesztővel, és már kenheted is az arcodra. 20-30 perc után mosd le, pihenj néhány percet, majd alaposan kend be az arcodat hidratáló kérmmel. Hát nem olyan, mintha újjászülettél volna?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.