Zimány Linda ínycsiklandó bejglivel készül - Fotó!

Forrás: Instagram/Linda Zimany -
Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden családban vannak szokványos ünnepi fogások, ilyen például a bejgli, amit nagyon sokan előszeretettel sütnek. Zimány Linda is lelkesen sürög-forog a konyhában.

Zimány Linda lázasan készül az ünnepekre, már a bejgli is gőzerővel süldögél a sütőben. A szexi modell nem is bírta örömét magában tartani, így egy fotóval kedveskedett a követőinek, amelyen az aranybarna sütemény is látható.

"Bár én most a gluténallergiám miatt ezt nem ehetem meg sajnos, de a szokásos karácsonyi bejglisütést így is megejtettük, mert jó karácsonyi program. Lesz azért rá jelentkező, attól nem félek, brutál az illata" – kommentelte a fotót, amelyből kiderül, hogy a szépség nem csak a saját hasára gondol, hiszen ő maga sajnos nem fogyaszthat a finomságokból, mégis elkészítette őket.

Forrás: Instagram/Linda Zimany

Nem Linda az egyetlen, aki speciális összetevőkből készült ételeket fogyaszt az ünnepek alatt, a Schobert család is megosztott velünk egy tuti receptet.

Tóth Vera karácsonyi partiszettje elképesztően dögöshttp://www.life.hu/sztarkaracsony/trend/20161221-toth-vera-karacsonyi-partiszettje-nagyon-csinos.htmlTóth Vera fogyásáról nap mint nap írunk, és nem csak azért, mert ő hazánk egyik legismertebb énekesnője. Vera elképesztő átalakulása ugyanis hihetetlenül inspiráló! TrendOrigoSzabó Zsófi lázasan keresi az igazithttp://www.life.hu/sztarkaracsony/trend/20161221-szabo-zsofi-fenyofat-vasarol.htmlNem mindegy ám, hogy melyik mellett teszi le az ember a voksát, így Zsófi is jól meggondolja, hogy melyik fenyőfát vegye meg. Trend--Sarka Kata karácsonyi fotójától te is hanyatt vágódsz http://www.life.hu/sztarkaracsony/trend/20161221-sarka-kata-szexi-karacsonyi-fotoval-rukkolt-elo-trendi-szett.htmlA dögös műsorvezető fotója mellett nem mehetünk el szó nélkül, hiszen ritkán láthatjuk az édesanyát ilyen merész szerelésben. TrendOrigoKulcsár Edina nem veszi fel kétszer ugyanazt a ruhát http://www.life.hu/sztarkaracsony/trend/20161215-kulcsar-edina-sminktippjei-igy-varja-a-karacsonyt-a-dogos-modell.htmlA 25 éves magyar szépség karácsonykor megpihenhet, és akárcsak gyermekkorában, újra hármasban ünnepelhet a dédmamájával és az édesanyjával. Edina mesés ötletekkel készül, melyeket örömmel osztott meg a Life.hu olvasóival. Trend--Reese Witherspoon karácsonykor is dögöshttp://www.life.hu/sztarkaracsony/trend/20161219-reese-witherspoon-karacsonyi-dogos-szettje.htmlVan, aki előbb, van, aki később kezdte, de mostanra már mindenki ünnepi lázban ég. A hazai sztárok is készülnek a karácsonyra, ahogy természetesen a külföldi hírességek is. Reeese Witherspoon is mutatott egy karácsonyi szettet: nagyon dögös vörösben a színésznő. Trend--Beyoncé hatalmas dekoltázzsal várja a karácsonyt http://www.life.hu/sztarkaracsony/trend/20161219-beyonce-dekoltazsa-igy-nez-ki-belulrol-a-lakasa-szexi-foto.htmlA szexi énekesnő ismét nagyot domborított: most a cicijei és kiálló mellbimbói kerültek rivaldafénybe, méghozzá egy karácsonyi fotón! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.