Karácsonyi szalvéta-mustra - különleges szalvétahajtogatási technikák

szalvéta karácsony Vacsora teríték szalvétahajtogatás dekoráció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajlamosak vagyunk az ünnepi asztalon lévő szalvétának igen csekély jelentőséget tulajdonítani. Pedig szerves részét képezi a karácsonyi dekorációnak. Most megmutatjuk, hogyan is dobd fel a terítéket egyszerűen!

Válassz mintásat

Azonban semmiképp se a tavalyi maradékokból hozz össze egy asztalra valót. Érdemes stílusában hasonlót választani, mint a lakásdekoráció és a karácsonyfa. Így egy kellemes egységet tudsz létrehozni, mely simogatni fogja a szépérzékeden túl a lelkedet is.

Hngold össze a lakásdekorációt a fa díszeivel, így az összhatás simogatja majd a lelkedet Forrás: inspiredbythis.com

Idén mondj le a vicces, elcsépelt vagy épp túl hagyományos szalvétákról. Maximum a gyerekek számára helyezz belőlük az asztalra.

Nem kell túl bonyolítani

Egy szépen díszített szalvétát elég, ha hosszában vagy háromszög alakban összehajtasz. Teheted pohárba is, ezzel elegánsabbá varázsolva az ünnepi terítéket. Ehhez nem kell különösebb kézügyesség, se sok ráfordított idő.

A szelvétát teheted pohárba is, ezzel elegánsabbá varázsolva az ünnepi terítéket Forrás: ebay.com

Az egyszínű szalvéták csodásan mutatnak egy nem szemet rombolóan túldíszített asztalon. Helyezd egyszerűen a tányérra egy szalvétagyűrűvel, vagy a tányér mellé. 

Ülésrend

Szuper ültető kártyákat lehet készíteni, venni vagy épp letölteni. Ám, a szalvéta is betöltheti ezt a funkciót. Erre is érdemesebb inkább textilt választani. A szalvétára helyezett, szépen megírt papír is jól mutat, ha valami zölddel feldobod.

A szalvéta is betöltheti az ültetőkártya funkcióját Forrás: lanvertdudecor.com, elizabethannedesigns.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.