"Ezt az undorító eljegyzési gyűrűt találtam a barátomnál, teljesen kikészültem"

gyémántgyűrű tanács lánykérés
Egy nő a barátja holmija között kutatott és megtalálta a gyűrűt, amivel meg akarja kérni a kezét. De a nő szerint undorító a gyűrű.

Egy Facebook-csoportban osztotta meg elkeseredését egy nő, aki kutakodott a párja holmija között és rábukkant a gyűrűre, amivel meg akarja kérni a kezét. Azonban az öröm és a földöntúli boldogság helyett undort érzett, mert szerinte kifejezetten ronda gyémántgyűrűt választott a kedvese.

 

A nő megosztotta a gyűrűről a képet is a csoportban és arra kért tanácsot, hogyan mondja meg a barátjának, hogy nem akarja ezt a gyűrűt, vegyen neki másikat?

A vélemények megoszlanak a poszt alatt. Többen sürgetik, hogy szóljon a barátjának, mások viszont nem értik, min akadt ki, inkább örülnie kellene, hogy megkérik a kezét. Felmerült az is kérdésként, egyáltalán valaha adott bármilyen támpontot a barátjának, milyen ékszereket kedvel?

„Az rendben van, ha igent mondasz a kérdésére, de tudasd vele, hogy a gyűrű nem a te stílusod” – tanácsolta egy asszony. „Szerintem szólj neki. Kedvelned kell a gyűrűdet. Sokan életünk végéig ezt hordjuk” – szólt egy újabb komment.

Voltak, akik keményen beszóltak a poszt írójának, miszerint remélik, hogy egy másik nőnek vette a férfi a gyűrűt, mert ha valaki ilyen undorító véleménnyel van egy nem kevés pénzbe és áldozatba kerülő gyűrűről, az jó ember nem lehet.

Szerinted ronda ez a gyűrű?



 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.