Brad Pitt és Angelina Jolie lánya, Shiloh elképesztő táncvideójáért megőrülnek a rajongók

Shiloh Jolie-Pitt, Los Angeles Premiere Of MSNBC Films' "Paper &  Glue: A JR Project"
Getty Images -
tánctudás Shiloh Jolie-Pitt videó
Shiloh Jolie-Pitt, Angelina Jolie és Brad Pitt 17 éves lánya lendületes táncmozdulataival kápráztatta el rajongóit egy új videóban.

Elképesztő felvétel látott napvilágot Angelina Jolie és Brad Pitt 17 éves lányáról: Shiloh szólót táncol Tanzánia vibráló ritmusaira.

Shiloh Jolie-Pitt Angelina Jolie is Spotted Out With Her Daughter in New York City
 Shiloh Jolie-Pitt,  Angelina Jolie  és Brad Pitt 17 éves lánya lendületes táncmozdulataival kápráztatta el rajongóit egy új videóban. Forrás: Byline: TheImageDirect.com

Elképesztő táncos!

A kamaszlány laza öltözékben, tornacipőben és egy túlméretezett pólóban látható a felvételen, gördülékeny táncmozdulatai pedig minden szempár figyelmét felkeltették a stúdióban, kiemelve szenvedélyét és ügyességét, amelyet maga a koreográfus Lil Kelaan Carter is kiemelt.

A nem mindennapi felvétel elkápráztatta a rajongókat, mindenkit elbűvölt Shiloh kivételes tehetsége.

Shiloh tánctudása nem először kerül reflektorfénybe, korábban apja, Brad is elmondta, hogy mennyire csodálja lánya képességeit és könnyeket csal a szemébe, amikor táncolni látja.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.