TESZT - Válassz egy ajtót, megmondjuk, mire vágysz!

Front,Doors.,Cartoon,Vintage,House,Wooden,Doorway.,Door,With,Glass
Shutterstock/Copyright (c) 2021 Tartila/Shutterstock. No use without permission. - Tartila
pszichológia boldogság lélektani teszt személyiségteszt
Válaszd ki, melyik ajtón lépnél be szívesen, és mi elmondjuk, mit szeretnél az élettől!

A képen három ajtó látható. Engedd meg, hogy elkalandozzon rajtuk a szemed, és figyeld meg, melyik ajtónál pihen meg szívesen. Melyiken nyitnál be? 

A sötét ajtó rejtélye

Sok bonyodalmon, nehézségen vagy túl. De talán még túl sem vagy rajtuk. Abban reménykedsz, hogy a jövő szebb tájakra sodor, hogy lesz végre egy kis napfény, tavasz, boldogság. Csakhogy még nem mersz hinni ebben. Talán a szerelem kimozdíthat a letargiából, talán, ha rád mosolyog egy illető, újra lesz energiád élni. Ne feledd, nevetni szabad, az nem szégyen. Nyiss csak be ezen az ajtón, és kikerülsz a sötét időszakodból. 

A fehér ajtó varázsa

Akit a fehér szín vonz, az erősen vonzódik a spirituális dolgokhoz. Hisz a földöntúli létezésben, a halál utáni életben, az örök boldogságban, ami egy másik világban vár ránk. Valójában a te vágyad ez a sejtelmes létezés, ott szeretnél lenni, ahol minden ragyog és virágzik, ahol nincsenek ördögök, csak angyalok. Ne félj, eljön az is, de egyelőre még itt vagyunk a kétpólusú világban, ahol sok a kétség, rémség, fájdalom. Úgy látszik, rád épp itt van szükség, hogy segíteni tudj a szenvedő többieken. 

A piros ajtó vidámsága

Téged aztán nehéz elszomorítani. Minden pillanatban meglátod a szépséget, jóságot, még akkor is, ha egy sötét sikátorban bandukolsz. Nem veszted el a reményt, hiszel abban, hogy a dolgok jóra fordulnak. Ha szomorkodó emberekkel találkozol, addig bolondozol, amíg nevetni nem látod őket.  Akkor is nevetsz, ha épp szomorú vagy. Mert a te szíved is tud ám fájni. Csakhogy ezt soha, senki nem veheti észre.

További személyiségteszteket találsz a Ripost oldalán.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.