Befejezték a Madeleine McCann holtteste utáni kutatást, közleményt adott ki a rendőrség

Forrás: AFP/Handout -
keresőcsapatok Portugália Madeleine McCann Christian Brueckner
Évek óta töretlenül próbálnak Madeleine McCann nyomára bukkanni. Itt a legutóbbi nyomozás eredménye.

Madeleine McCannt 2007-es eltűnése óta folyamatosan keresik, de egyelőre egyik nyom sem vezetett eredményre. Újabb és újabb helyszíneken kutatják, legutóbb a Portugál Arade-víztározóban. Ez a helyszín mindössze 31 mérföldre (50 kilométerre) van attól a térségtől, ahonnan annak idején eltűnt a kislány. A nyomozók mindent bevetettek: kutyák, radarok és keresőcsapatok segítségével próbáltak nyomra bukkanni. Azért irányult erre a helyszínre a figyelmük, mert az eltűnési ügy jelenlegi és egyetlen gyanúsítottja, Christian Brueckner "kis paradicsomként" hivatkozott erre a tóra.

Így kutattak nyomok után a víztározónál Forrás: AFP/Filipe Amorim

Azonban hiába voltak nagyon alaposak a nyomozók, azt közölték, semmi említésre méltót nem találtak. Az pedig egyelőre nem világos, hogy miért fektettek ekkora energiát ennek a területnek a teljes átkutatásába - írja a The Mirror.

Madeleine McCann 2007. május 3-án tűnt el Algarve térségében, Portugáliában, ahol a család nyaralt. Gerry és Kate McCann letették aludni Maddie-t és testvéreit, majd elmentek egy tapas bárba. Akkor látták utoljára kislányukat. Azóta is keresik a kislányt, egyelőre azonban eredmény nélkül. Legutóbb egy nő borzolta fel a kedélyeket, azt állította, hogy ő az eltűnt Madeleine McCann, de gyorsan kiderült, hogy állítása hamis.
Még mindig nagy erőkkel keresik a kislányt Forrás: AFP/Handout

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.