2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Ittas vezetésért elvették Zalatnay Sarolta jogosítványát

Forrás: Markovics Gábor/Ripost -
ittas vezetés HOT! magazin rendőrség Zalatnay Cini jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Sarolta jogosítványát tavaly februárban vették el, miután egy szondáztatás után a műszer azt jelezte, hogy az énekesnő alkoholos befolyásoltság alatt ült a volán mögé. 

Zalatnay Sarolta őszintén mesélt a történtekről, amely jó néhány hónapra kihatással volt a mindennapjaira. Az énekesnőt tavaly februárban állították meg a rendőrök, hogy megfújassák vele a szondát, ami azt jelezte, hogy alkohol van Cini szervezetében. A hatóság emberei azonnal elvették a sztár jogosítványát, és ittas állapotban elkövetett járművezetés vétségének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak ellene.

Ittas vezetésért elvették Zalatnay Sarolta jogosítványát Forrás: Markovics Gábor/Ripost

"Nos, ha anno nem is írtam ki a közösségi oldalaimra, most beismerem, hogy valóban történt egy ilyen eset, aminek következményeként hét hónapra be is vonták a jogosítványomat. Mi több, képzésen is részt kellett vennem, és vizsgáznom is kellett ahhoz, hogy visszakapjam a vezetői engedélyemet"

- mesélte a hot! magazinnak az énekesnő.

A történtek részleteiről bővebben a ma megjelenő hot! magazinban olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.