Több kerületen át menekült a rendőrök elől egy női sofőr, végül kisbuszba csapódott

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Hajsza rendőrség autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este hatalmas felfordulásra és zajra figyeltek fel a belvárosban sétáló és szórakozó emberek, amikor egy őrült hajsza bontakozott ki az utcákon.

Egy ezüstszínű autó száguldott a Blaha Lujza tér felé több rendőrautóval a nyomában. A kocsi vezetője egy nő volt, aki Budáról menekült a rendőrök elől, miután a Villányi úton megpróbálták megállítani.

A vad hajsza során a hölgy három kerületen át, és több mint negyven percen keresztül próbált kereket oldani a rendőrök elől. A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyilatkozata szerint az üldözés az I., XI., és XII. kerületekben zajlott az Erzsébet hídon át a Blaha Lujza térig.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A hajsza végül a Rákóczi út és a Múzeum körút kereszteződésében, az Astoriánál ért véget, ahol a nő még a piros jelzésnél sem állt meg, így egy zöldön átkelő kisbusznak ütközött. A baleset során három ember sérült meg, köztük a menekülő sofőr is, akit végül bilincsben vezettek el a rendőrök.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közúti veszélyeztetés gyanúja miatt nyomoz, az ügyet szakértők bevonásával vizsgálja – írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.