Rosszul lett és összeesett: kollégái küzdöttek a 26 éves pedagógiai asszisztens életéért

szívritmuszavar halál tanár meghalt rosszullét pedagógus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rajongásig szerették a gyerekek és a kollégái is a 26 évesen elhunyt Tiffany Walsht, aki munkahelyén lett rosszul és esett össze. 

A fiatal pedagógiai asszisztens élteéért kollégái, majd a mentősök is közdöttek, de nem sikerült megmenteni. A családja úgy tudja, Tiffany szívritmuszavarban halt meg.

Forrás: Shutterstock

Édesanyja, Catherine Walsh lányáról azt mondta, hogy szeretett huncutkodni, folyton nevetett, maga volt a megtestesült öröm:

"A vidámsága Fertőző volt, az emberek rajongtak érte. Amikor belépett egy szobába, mindenki rá figyelt. Nagyon közel álltunk egymáshoz. Még mindig csak hívom és hívom, de nem veszi fel a telefont. Képtelen vagyok felfogni, hogy nincs többé" - mondta összetörten a Mirrornak.

Egykori munkahelye, a Thomas Bewick iskola közleményt adott ki, melyben leírják, hogy noha Tiffany még csak rövid ideje dolgozott velük, nagyon szerették:

"Szerette a munkáját, és csodálatos kapcsolatokat kezdett kiépíteni a kollégkkal és a diákokkal is. Mindannyiunknak hiányozni fog".

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.