Focistaként bárkit megkaphatott - állítja a többszörös nemi erőszakkal vádolt sportoló

Forrás: AFP/Paul Ellis -
vád nemi erőszak Benjamin Mendy tárgyalás bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta húzódik már Benjamin Mendy ügye. A focistának azért kell a bíróságra járnia, mivel több nő is azt állítja, megerőszakolta őket.

Az áldozatok vallomásai alapján a bűncselekmények 2018. októbere és 2021. augusztusa között történtek, Mendy pedig nem volt egyedül, ugyanis barátja, Louis Saha is segítségére volt a lányok becserkészésében, sőt részt vett az erőszakban is.

A focistát hétrendbeli nemi erőszakkal, nemi erőszak kísérletével és szexuális zaklatással vádolják.

Benjamin Mendy Forrás: AFP/Paul Ellis

Rémes tetteit a saját otthonában követte el, ahová fiatal lányokat csalt fel bulizni. Áldozatait leitatta, majd erőszakoskodott velük. A kihallgatás során kiderült, hogy egyik áldozata védekezni próbált, a focista azonban közölte vele, hogy úgysem szabadulhat, mivel bezárta az ajtókat – írtuk egy korábbi cikkünkben.

Mendy a napokban állt újra bíróság elé, ahol tagadta az ellene felhozott vádakat, miközben azzal büszkélkedett, hogy bárkit megkaphatott, hiszen focista.

– mondta Benjamin Mendy a Daily Mail cikke szerint, majd hozzátette, korábbi francia csapatához képest a brit Manchester Citynél sokkal több nő kereste a társaságát, és hetente két-három estét is szórakozóhelyeken töltött. Sőt, azt sem tagadta, hogy egy éjszaka alatt több nővel is ágyba bújt.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.