Ambrus Attila 3 milliót adna Berki Krisztián két lányának

Life Tv -
Viszkis Ambrus Attila könyv Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ambrus Attilla és Berki Krisztián közösen írt könyvének egy részét még nem adták el, az ezekből származó bevételt a Viszkis Krisztián két lányának adná.

Ambrus Attila és Berki Krisztián együtt szerepeltek az Ázsia Expressz első évadában, ezután pedig közösen írtak egy könyvet Rosszfiúk Ázsiában címmel. A kiadótól kaptak fejenként ezer példányt értékesítésre, de Berki Krisztián nem adott túl a saját részén.

Ambrus Attila Berki Krisztián lányainak adná a könyv értékesítéséből származó bevételt Life Tv

"Mindkettőnk példányait nekem kézbesítették, és Krisztián sosem jött értük, hiába mondtam neki többször is, hogy vigye el őket. A saját részemen már régen túladtam, de az ő darabjai a mai napig nálam porosodnak" - mondta a Viszkis, aki úgy döntött, eladja a könyveket, a pénzt pedig Berki Krisztián két kislányának, Natinak és Emmának adja. "Háromezer forintért árulom, így, ha mindegyik elkel, hárommillió forint gyűlik össze, amit elfelezve szeretnék Emma és Nati számlájára utalni" - mondta a Blikknek a Viszkis.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.