Gyerekként rajongott párja édesapjáért a Forma-1-es pilóta

Forrás: AFP/Geert Vanden Wijngaert -
Gerhard Berger Heidi Berger párkapcsolat Daniel Ricciardo Forma-1 Ana Corvo F1 szerelem pár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon úgy tűnik, hogy nem lesz ott a jövő évi rajtrácson az ausztrál Daniel Ricciardo, de van, aki támogatja majd a nehéz időben is. Az ausztrál versenyző ugyanis felvállalta kapcsolatát.

Daniel Ricciardo jelenleg a McLaren pilótája, de csak az évad végéig. A csapat ugyanis felbontotta a szerződését, és a helyére honfitársát, a szintén ausztrál újoncot, Oscar Piastrit ültetik, aki botrányos körülmények között hagyta ott az Alpine istállót. A kacifántos ügyről mi is beszámoltunk, cikkünket a témában ide kattintva találod.

Ricciardo számára még több lehetőség is nyitott, ugyanis jelenleg "üresedés" van néhány csapatnál. Visszatérhet a Renault gyári alakulatához, az Alpine-hoz, de mehet a Williamshez is annak a Latifinek a helyére, aki tavaly több halálos fenyegetést is kapott az utolsó futamon szenvedett balesete miatt. A kanadai Latifi ugyanis múlt héten bejelentette, hogy az év végén elköszön a Williamstől.

Daniel Ricciardo Forrás: AFP/Geert Vanden Wijngaert

Ricciardo azonban mehet a Haashoz is, méghozzá Mick Schumacher helyére, ha nem sikerül meggyőznie a német versenyzőnek a csapatot, hogy érdemes adniuk neki még egy esélyt.

Bárhogyan is alakul Daniel Riccirado pályája, a magánélete sínen van. Az elmúlt évben többször is felröppentek pletykák arról, miszerint az egykori Forma-1-es pilóta, Gerhard Berger lányával jár, azonban eddig tagadta a híresztelést. Egy friss netes műsorban viszont beismerte, hogy szerelmes, és Heidi Berger a szíve választottja – írja a Motorsport magyar kiadása.

A lap kiemeli, hogy Daniel Ricciardo egykor nagy rajongója volt Bergernek.

Heidi Berger édesapja az egykori osztrák autóversenyző, Gerhard Berger; édesanyja a korábbi portugál modell, Ana Corvo. A 25 éves Heidi színészként dolgozik, és az IMDb adatlapja szerint eddig főként telenovellákban volt látható.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.