Így alakul a következő napok időjárása: előrejelzés

napsütés kánikula időjárás Nyár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha kirándulni vagy strandra mennél, a hétvége ideálisnak mutatkozik erre. 

Péntek
A többórás napsütés mellett felhőátvonulások lesznek, zápor csak néhol, inkább az északi tájakon alakulhat ki. Az északnyugati szél nagy területen lesz erős. 25-26 fok körül alakul a hőmérséklet.
Szombat
Kellemes nyári, mérsékelten meleg időre számíthatunk. Nem lesz csapadék, sok napsütés valószínű. 24 és 30 fok közötti értékeket mérhetünk. Csak néha élénkül meg az északias szél.

Fotó: Csudai Sándor - Origo


Vasárnap
Szikrázóan napos strandidő várható. Szinte kizárt a csapadék. Tovább melegszik a levegő: 30 fok körüli kánikula lesz. A délnyugati szél néha megélénkül.
Hétfő
Többórás napsütésre van kilátás, majd délután megnövekszik a gomolyfelhőzet. Estétől zápor, zivatar előfordulhat. 31-33 fok körüli hőség várható. Eleinte a DNy-i, majd az ÉNy-i szél erősödik meg.
Kedd
Továbbra is napos, gomolyfelhős idő ígérkezik, de kissé felfrissül a levegő: délután 27 fok körül alakul a hőmérséklet. Élénk lesz a nyugatias légmozgás - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.