Szörnyeteggé tetováltatta magát egy fiatal anyuka: rá sem ismernek egykori barátai

Forrás: YouTube -
fiatal anyuka fotó felismerhetetlen Tayla Doblie tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen átalakuláson ment keresztül egy fiatal anyuka. Tetoválásfüggő lett és testének kilencven százalékát beborítják a különböző rajzok.

Az emberek jelentős részét sokkolja Tayla Doblie teste. A fiatal anyuka 18 évesen készíttette az első tetoválását, és olyannyira megszállottja lett ennek a művészeti ágnak, hogy mára alig maradt szabad felület a bőrén. Előfordult, hogy heti kétszer is elment a tetoválószalonba, és idáig 60 ezer ausztrál dollárt, átszámítva 15 millió forintot költött a tetoválásokra.

Tayla eleinte rengeteg pozitív kommentet és üzenetet kapott, az emberneknek tetszett az, hogy ilyen extrém módon "felöltöztette" a testét. A helyzet akkor változott meg, amikor a most 24 éves nőnek tavaly megszületett a kislánya. Ettől kezdve mindenki ferde szemmel néz rá, sokan egyenesen szörnyetegnek tartják, aki nem is alkalmas arra, hogy szülő legyen – írja a Bors.

A fiatal ausztrál anyukát közel 17 ezren követik az Instagramon, de talán alig akad köztük olyan, aki látta volna "csupaszon" Taylát.

Így nézett ki Tayla Doblie a tetoválások előtt Forrás: YouTube

Ha érdekelnek a tetoválások, ide kattintva megnézhetsz párat, amik nem sikerültek túl fényesen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.