Elképesztő! Ennyibe kerül Csutinak egy éjszaka a hotelben, ahol él

Forrás: Instagram -
luxusszállás hotel otthon melege Szabó András Kulcsár Edina Szabó András Csuti szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az év elején robbant a hír, hogy hosszas küzdelem után végül mégsem sikerült megmenteni Kulcsár Edina és Szabó András Csuti házasságát. A sztárpár a válás mellett döntött, és úgy tűnt, békében lezárják majd a kapcsolatukat, amikor kiderült, hogy az egykori szépségkirálynő egy másik férfi oldalán találta meg a boldogságot.

Csuti egy ideig még otthon élt a közös családi fészekben, hogy a gyerekek a lehető legkevésbé érezzék meg, hogy felbomlott az addigi kötelék. Egy idő után viszont már tarthatatlanná vált a helyzet és az üzletember végül elköltözött otthonról. Szállodatulajdonos barátja sietett a segítségére, azonban Csuti a luxus ellenére sem érzi jól magát.

Két hónapja egy luxusszálláson él Csuti Forrás: Instagram

Két hónapja, azaz több mint 60 napja él egy hotelszobában, de nagyon hiányzik neki a családi fészek.

– mesélte Csuti a Borsnak.

A DigitalHungary megírta, hogy Csuti egy olyan Duna-parti luxusszállodában él, ahol átlagosan 40 ezer forintba kerül egy éjszaka.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.