Súlyos dolgokkal vádolják a népszerű énekest: bedrogozott és megerőszakolt egy fiatal lányt

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Earl Gibson Iii -
nemi erőszak megerőszakolás Chris Brown súlyos vádak bedrogozta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem ez az első eset, hogy erőszakkal vádolják, de most minden korábbinál durvább esetre derülhet fény.

Chris Brown amerikai énekes és színész nevét sokan nem a munkássága miatt, hanem bántalmazási ügye miatt ismerik. Évekkel ezelőtt ugyanis megverte a barátnőjét, a szintén világhírű énekesnőt, Rihannát. Brownt most egy ismeretlen nő vádolta meg, de nem pusztán nemi erőszakkal.

Nem ez az első zűrös ügye Forrás: AFP/2018 Getty Images/Earl Gibson Iii

A neve elhallgatását kérő orvostanhallgató azt állítja, hogy Chris Brown felcsábította a hajójára, ahol bedrogozta és akarata ellenére közösült vele. Hiába kérte, hogy a férfi álljon le, az énekes megerőszakolta a tehetetlen nőt, majd utána magára hagyta. Másnap pedig egy üzenetet küldött neki, amelyben azt kérdezte, hogy vett-e be esemény utáni tablettát, mivel az aktus során nem védekeztek.

A nő 20 millió dolláros (6,3 milliárd forintos) kártérítési pert indított az őt ért érzelmi és fizikai megpróbáltatások miatt – írja a Blikk a TMZ információi alapján. Chris Brown egyelőre nem nyilatkozott az ügyben.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.