Megszólalt a hős, aki kimentette a tulajt a józsefvárosi boltkatasztrófából

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
józsefvárosi boltbaleset megszólalt a hős leszakadt a bolt galériája boltkatasztrófa Józsefváros
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas tragédia történt tegnap Budapesten. A józsefvárosi Baross utcában leszakadt egy kis élelmiszerüzlet galériája, az ott tárult áruk pedig halálra zúztak egy vásárlót, az eladót pedig súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Egy hős férfinak köszönhető, hogy nem történt még nagyobb baj. A szomszédos fodrászüzlet egyik alkalmazottja épp szünetét töltötte, amikor meghallotta a hatalmas robajlást. A fodrász nem tétovázott és azonnal a kisbolthoz rohant, ám a törmelék elállta az útját.

mesélte a hős férfi a Blikknek, aki még visszament a boltba, kereste a további áldozatokat, de senki nem felelt a kiabálására.

A bolttragédia helyszíne Józsefvárosban Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A tulajdonos csodával határos módon megúszta a balesetet. A raktárként használt galéria vélhetően a túl nagy súly miatt szakadt le, és rázuhant az árukkal együtt a boltban épp akkor bent tartozkódó két vásárolóra, valamint az eladóra. Az egyik vevő a helyszínen szörnyethalt, az előadónőt pedig kórházba szállították.

A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés vétség gyanúja miatt ismeretlen tettessel szemben indított nyomozást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.