Igazi zenei oxigén: a legnagyobb sztárok énekelnek együtt az év legmeghatóbb dalában

Pajor Tamás Lélegző dalpremier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Szívbemarkoló, mégis reményt keltő líra egy nehéz időszakban" – így összegzi Pajor Tamás, művésznevén a Prédikátor legújabb, katartikus produkcióját, amely mellé a legnagyobb sztárok álltak. Garantált a dallamtapadás: íme a Lélegző.

A legendás dalszerző-előadót, egyben a meghatározó, egykori Neurotic zenekar frontemberét 2019 óta Prédikátorként is ismerheti a hallgatóság: a Fonogram és Artisjus által díjazott, termékeny zenész ugyanis a könnyűzenében egyedülálló módon formálja transzcendens gondolatait leleményes mondatokká, így tartva tükröt a közönségnek.

Pajor Tamás ezúttal egy lélekemelő metaforával összegzi az évet, amely nemcsak sokunk zivataros, nehéz időszakára utal, de egyfajta feloldást is kiolvashatunk soraiból:

"A Lélegző egy dalba foglalt sóhajtás, egy égre néző vallomás, a bennünk élő gyermek hangja" – mondja az előadó. A libabőrt előidéző szerzeményt kiválóan tolmácsolják olyan további, elismert előadók, mint a gyönyörű énekhanggal megáldott Király testvérek, Zséda kifinomult játékával, Kökény Attila, valamint Dobrády Ákos karakteres tónusaival.

A folyamatosan építkező, fülbemászó zenei alapért pedig Szentkirályi György felelt, akivel Tamás több projektjén is dolgozott már, hasonlóan ifj. Balogh Ferenchez, aki a felvétel produceri munkálatait jegyzi.

Hallgasd meg itt az újdonságot!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.