2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

7-10 éves kisfiú holttestét találták meg egy erdőben: nem tudják beazonosítani

bűntény gyilkosság Las Vegas holttest fiatal fiú rejtély
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismeretlen kisfiú holttestére bukkantak egy erdei úton, Las Vegas közelében. A fiút egyelőre próbálják beazonosítani, azt viszont beismerte a rendőrség, hogy gyilkosság történt. 

A rendőrség arra kéri a lakosságot, hogy segítsenek azonosítani egy fiút, akit május 28-án holtan találtak egy las vegasi erdőben. Körülbelül fél 7-kor egy túrázók egy csoportja a Mountain Springs Trailhead közelében, egy Las Vegas-on kívüli túraútvonalon haladt a 160-as állami út mellett, amikor egy nő felfedezte a fiú testét egy bokor közelében - írja a People.

Az elhunyt gyermek nagyjából 7-10 éves lehet, magassága 1 méter 47 cenitméter, súlya pedig körülbelül 60 kilogramm. Ismertetőjegye, hogy elülső fogain egy rés van.

A nyomozók átkutatták az adatbázisukat, de senki nem jelentette a leírásnak megfelelő személy eltűnését. Az FBI 10 000 dolláros jutalmat ajánl fel annak, akinek vannak információi az esettel kapcsolatban. A hatóságok úgy vélik, hogy a kisfiú körülbelül 24 órája már halott volt, amikor megtalálták. Részleteket nem árultak el, de szinte biztos, hogy gyilkosság történt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.