Ők vezetik az idei Oscar-díj átadó magyar élő közvetítését: ez várható

Oscar-díj Lékai-Kiss Ramóna Till Attila díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén Lékai-Kiss Ramóna és Till Attila vezetik majd az idei Oscar-díj átadó élő közvetítését a Moziverzumon. Ramóna nagyon izgatott, eddig is szerette volna mindig végignézni az Oscar-díj átadást, de eddig mindig elaludt rajta. 

Április 25-én éjszaka, már 23:45-től érkeznek Tillához és Ramihoz a stúdióvendégek, szakértők, akikkel a kulisszatitkokról, esélyekről beszélgetnek. A nemzetközi díjátadót magyar idő szerint április 26-án, hétfőn hajnali 2-kor kezdődik.

- mesélte Ramóna nevetve a Borsnak, akinek a legnagyobb kedvencei a Star Wars-filmek.

Az idei Oscar-díj átadó rendhagyó lesz, hisz valójában nem is díjátadó, a nyertesek nem kapják meg azonnal a díjaikat. A műsor készítői ettől függetlenül nagyszabású show-t ígérnek olyan sztárfellépőkkel, mint Renée Zellweger, Joaquin Phoenix, Brad Pitt és Reese Witherspoon.

- mesélte a műsorvezető.

Idén ismét szurkolhatunk egy magyar filmnek is, ugyanis az idei jelöltek között a legjobb színésznő kategóriában Vanessa Kirby is versenyez Mundruczó Kornél és Wéber Kata Pieces of a Woman című filmjében nyújtott alakításáért.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.