Görgényi Fruzsina a szakításról: „Hagyom, hogy átéljem az érzéseket!”

Forrás: Grease/Facebook -
Görgényi Fruzsina Vastag Csaba vallomás szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közelmúltban szakított Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina. Így érez a színésznő...

Nemrég ért véget Görgényi Fruzsina és Vastag Csaba ötéves kapcsolata, a holnap megjelenő HOT!-ban pedig a Barátok közt színésznője őszintén vall életének jelen pillanatairól.

Grease, vastag Ccsaba, Görgényi Fruzsina Forrás: Grease/Facebook

"Közösen döntöttünk az elválás mellett, de ez nagyon bonyolult folyamat volt. A karantén időszaka alatt volt időnk magunkkal foglalkozni, és rájöttünk, hogy mást akarunk az élettől. Még nem dolgoztam fel a gyászt, hiszen öt év hosszú idő. Hagyom, hogy átéljem az érzéseket, nem próbálok menekülni előlük. Ha rossz napom van, tudom, hogy abból kell várat építenem aznap, és igyekszem öniróniával kezelni a helyzetet. Sokszor eszembe jut, hogy ennél sokkal durvább szituációk és elválások voltak már az életemben – ebből merítek erőt." – meséli a magazinban Fruzsina, aki hosszú mélyinterjúban vall egykori csalódásokról és jövőbeni tervekről is!

A HOT! Magazin digitálisa száma ITT érhető el.
Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.