Galambos Lajos gyász veszteség család Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajost egy heg a tenyerén örökké arra fogja emlékeztetni, hogy nem volt ott édesapja mellett, amikor a legnagyobb szüksége lett volna rá. A Ripostnak mesélt arról, hogy máig bűntudat gyötri édesapja halála miatt.

1998-ban meg kellett műteni Lajcsi tenyerét. A Sportkórházban nagyon vigyáztak rá, ő pedig még a telefonját is kikapcsolta, nehogy bárki is rájöjjön, mi van vele. Így sajnos lemaradt élete legfontosabb telefonhívásáról, hogy édesapja agyvérzést kapott.

Galambos Lajos Fotó: Szabó Gábor - Origo

Lajcsi egyetlen vigasza, hogy édesapja utolsó heteiben teljesítette legnagyobb vágyát, egy kislánnyal ajándékozta meg.

Arra sem volt lehetőségem, hogy elbúcsúzzunk, és ez a gondolat az egész további életemet beárnyékolja. Akkor láttam őt utoljára beszámítható állapotban, amikor a kislányomnak megfogta a kezét. Csak az nyújt némi vigaszt, hogy úgy ment el, hogy teljesült egy hatalmas kívánsága, vagyis, hogy szülessen egy lányunokája." – mesélte a trombitaművész.

Ezután ment be Lajcsi a műtétre és kapta a hírt, hogy édesapja agyvérzést kapott. Ő pedig már nem ért oda, hogy elbúcsúzhasson tőle.

A halálra nem lehet felkészülni, ahogy arra sem, hogy a sors akár el is veheti tőlünk az utolsó perceket" – ezt talán már sosem bocsátja meg magának Galambos Lajos.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.