A zene nem vonul karanténba: idén is megtartják az MTV európai díjátadóját!

Forrás: AFP/Emmanuel Dunand -
zene MTV Music Awards díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korunk legnagyobb előadóinak fellépésére és rengeteg meglepetésre számíthatnak azok, akik idén is odakapcsolnak az MTV Europe Music Awards rendhagyó díjátadójára. A zene összetartó erejét hirdető látványos európai showt 2020. november 8-án vasárnap rendezik meg, és közel 180 országban fogják közvetíteni.

A 24. MTV Europe Music Awardson ismét a közönség szavazatai alapján osztják ki a díjakat a zenei élet legnagyszerűbb csillagainak. A gálaest a rendhagyó körülmények ellenére idén sem marad el – másfél hónap múlva élőben is átélhetjük a popzene nagyágyúinak előadásait, és a díjátadó izgalmát.

November 8-én rendezik meg a 2020-as MTV Europe Music Awards-ot. Forrás: AFP/Emmanuel Dunand

Hamarosan megkezdődik a fellépők, a házigazda és az egyéb, díjátadóval kapcsolatos részletek leleplezése. További friss MTV EMA információkért érdemes bekövetni az esemény Instagram, Snapchat, Twitter és Facebook oldalait.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.