Hódi Pamela nem törölte közös képeit volt vőlegényével - biztató jelek?

Hódi Pamela közös fotó vőlegény törlés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombaként robbant a hír néhány hete, hogy Hódi Pamela és Tóth Bence szakítottak, alig néhány nappal a tervezett esküvőjük előtt. A szakítás után mindketten szépen nyilatkoztak a másikról. Bár Pami véglegesnek titulálta a szakítást, Bence még bízik abba, hogy újra egymásra találhatnak.

Hódi Pamela szakítása után azt nyilatkozta, hogy a döntésük végleges, közös fotóikat azonban még sem törölte közösségi oldaláról. Bence, a szomszédok elmondásai alapján, virágcsokorral lepte meg egykori menyasszonyát a tervezett esküvőjük napján és többször hangoztatta is, hogy bízik a folytatásban. Vajon Pami azért nem törölte a közös, boldogságukról árulkodó fotókat, mert még ő is reménykedik abban, hogy helyre lehet hozni a kapcsolatot? Követőik és közvetlen környezetük is nagyon drukkolnak nekik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.