Új életet kezdett Gáti Oszkár: temetőőri munkája után ismét a színészkedést választotta

Forrás: MTI/Krizsán Csaba -
Gáti Oszkár színészet temetőőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáti Oszkár néhány évvel ezelőtt felhagyott a színészettel, Győrbe költözött, és temetőőrként kereste a kenyerét. A színész ismét új életet kezd.

Színészet után temetőőri állás, most pedig ismét színészet. Kemény éveket tudhat maga mögött Gáti Oszkár, aki 10 évvel ezelőtt döntött úgy, hogy felhagy a színészettel. Győrbe költözött, és egy temetőben vállalt állást. Családjával évekig a temetőőri lakban éltek.

Forrás: MTI/Krizsán Csaba

Három évvel ezelőtt saját színházat alapított a színész, ám az utolsó pillanatban be kellett zárni. Most Club70 néven ismét magánszínházat alapított, aminek anyagi hátterét ő fedezte.

"Szeptember 28-án, Pannonhalmán lesz az első előadásunk, és nagyon várom. Az érzéseimről még nehéz beszélni, majd ha túl leszek rajta, akkor tudok erről mit mondani. Most rohangálok, mint a mérgezett egér, vagy mint pók a falon. Három helyszínen játszunk majd. Pannonhalmán, itt, Győrben egy házban és annak a kertjében. Az lesz a szabadtéri színpad, de csak jövő nyártól. Ilyen még nincs Győrben, mármint lakásszínház, szóval azt gondoltam, hogy erre lesz igény" - mesélte a Blikknek Gáti Oszkár, akinek márciusban szűnt meg a temetőőri állása.

"El is kellett költöznünk onnan, pedig szerettem ott lakni. Hiányzik a temető csendje. Most egy nagyon forgalmas utcában lakunk, nehezen viselem a zajt. Az éjszakáim nagy része azzal telik, hogy számolom az autókat, amelyek elmennek a ház előtt."

Gáti Oszkárnak búcsúznia kell a színházától és a másodállásától is

Kénytelen volt bezárni győri színházát Gáti Oszkár, ám nemcsak ettől, de a másodállásától, a temetőgondnokságtól is búcsúznia kell.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.