Maisie Williams titkos részletet árult el a Trónok harca folytatásáról

halál áprilisi tréfa információ Maisie Williams Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy talkshow vendége volt Maisie Williams, aki Arya Starkot alakítja a Trónok harca című sorozatban. Nagy hévvel mesélt az új évadról, melyről egy váratlan pillanatban elárult egy titkos részletet is. Annyira megijedt a következményektől, hogy kirohant a stúdióból.

Arya Stark karakterét alakítja a Trónok harca című sorozatban Maisie Williams. A színésznő hatalmas hévvel újságolta egy talkshow-ban a forgatás izgalmait, amikor egy titkos információt árult el – írja a Daily Mail.

Konkrétan kimondta, hogy Arya meghal a második epizódban, így nagyon nehéz volt elköszönnie a kollégáktól. Remegő kézzel kapott az arcához. A műsorvezető, Jimmy Fallon próbálta megnyugtatni, hogy még ki lehet vágni a jelenetet, hiszen nem élő a műsor.

Ám Williams annyira pánikba esett, hogy kirohant a stúdióból. Amikor visszatért, kiderült, hogy csak áprilisi tréfáról van szó, így nem kell aggódni, Arya sorsa még mindig nem dőlt el.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.