Andy Vajna barátja szerint a producer nem küzdött súlyos betegséggel

Forrás: Polyák Attila/Origo -
betegség producer Andy Vajna szív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna halálának okáról biztos információt nem lehet tudni, de egy barát úgy gondolja, hogy nem küzdött súlyos betegséggel a producer. 

Hosszú betegség után hunyt el Andy Vajna – ez állt a producer haláláról szóló közleményben. Habár sokan tudták, hogy nincs minden rendben az egészségével, barátja szerint nem volt súlyos betegsége Andy Vajnának. Ő maga sem készült a halálra, családtagjait is váratlanul érte a veszteség. A barát szerint egyáltalán nem is tűnt olyannak, mint aki komoly betegséggel küzd, de azt tudni véli, hogy a producer szívével gondok voltak.

Barátja szerint nem volt súlyos betegsége Andy Vajnának Forrás: Polyák Attila/Origo

Azt viszont elmondta, hogy az utóbbi időben rakoncátlankodni kezdett a szíve. Pár hete olyan rosszul érezte magát, hogy bement egy kórházba, a folyosón összeesett, bent is tartották. Sokat beszélgettünk a terveiről, úgyhogy kijelenthetem, egyáltalán nem készült a halálra” – mondta a Story magazinnak az ismerős.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.