Tina Turner bejelentette: soha többé nem indul turnéra

Tina Turner visszavonulás koncert turné énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
79 évesen is milliók rajonganak Tina Turnerért, aki 2009-ben indult utoljára turnéra. Most bejelentette: az volt az utolsó ilyen alkalom.

Tina Turner énekesnő már 79 éves, de kora ellenére a rajongók reménykedtek abban, hogy tervez még koncertturnét a közeljövőben.

Az Express szemlézte az énekesnővel készült egyik tévéinterjút, ahol elmondta, soha többé nem indul turnéra. 2009-ben volt erre utoljára példa, akkor döntötte el, hogy az volt az utolsó.

Tina Turner már nem turnézik Forrás: leemage/©Marcello Mencarini/Leemage/Marcello Mencarini

„Felszálltam a repülőre, vettem egy mély lélegzetet, és azt mondtam: ennyi volt. És örültem, hogy vége. Majd hazamentem” – emlékezett vissza a sztár.

Rajongóinak azt tanácsolja, nézzenek róla régebbi koncertfelvételeket, néha ő is megteszi, ilyenkor táncol és énekel, de nem csinálná végig újra. Turner jelenleg Zürichben él második férjével.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.