17 éves székesfehérvári fiút keres a rendőrség – eltűnt

Forrás: Police.hu -
eltűnt személyek Székesfehérvár Barkóczi Benjamin rendőrség eltűnés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség a lakosság segítségét kéri. A 17 éves Barkóczi Benjamin június 11-én tűnt el. Kérik, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a székesfehérvári fiúról, értesítse őket.

Barkóczi Benjamin eltűnése ügyében folytat eljárást a Székesfehérvári Rendőrkapitányság. A 17 éves fiatal június 11-én székesfehérvári lakhelyéről ismeretlen helyre távozott, tartózkodási helye azóta ismeretlen – írja a Police.hu.

A fiatal körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, szőke, enyhén hullámos hajú és kék szemű. Eltűnésekor fekete pólót, piros rövidnadrágot és fekete tornazsákot viselt.

Barkóczi Benjamint keresi a rendőrség Forrás: Police.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a fotón látható Barkóczi Benjamint felismeri, jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.