Delhusa Gjon elárulta, milyen a kapcsolata Fannival

Forrás: Videa/Life.hu -
szerelem Delhusa Gjon Molnár Fanni kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Delhusa Gjon és fiatalabb párja, Fanni már öt éve vannak együtt, az énekes most elárulta, milyen is a kapcsolatuk.

Delhusa Gjon mindenkit meglepett, amikor néhány éve bemutatta a szerelmét. Fanni ugyanis jóval fiatalabb nála, és habár sokan nem adtak túl sok esélyt nekik, az idő őket igazolja. Az énekes most elárulta, hogyan kezdődött a szerelmük, és azt is, milyen a kapcsolatuk.

Delhusa Gjon és 44 évvel fiatalabb kedvese, Fanni Forrás: Videa/Life.hu

„Az érdekessége és a szépsége ennek az volt, hogy gyakorlatilag ő távolról kísérte az én pályafutásomat. Hosszú évekig levelezőpartnerek voltunk" – árulta el a Reggeliben Gjon, aki azt is megosztotta, hogy hol figyelt fel rá Fanni: a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban. A hosszú levelezgetésnek pedig meglett az eredménye, hiszen évek óta kitartanak egymás mellett a nagy korkülönbség ellenére. Őket az évek egyáltalán nem érdeklik. „Ez egy zsák meg a foltja dolog. Működünk, teljesen működik. Nincs nézeteltérés, nincs fennakadás" – tette hozzá Gjon, aki azt is elmondta, hogy náluk Fanni a férfi, ami a lány korábbi élsportolói karrierjéből fakad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.