Felháborodott a meggyilkolt James Bulger édesanyja a tragédiáról szóló film Oscar-jelölésén

Forrás: Youtube/Loose Women -
gyilkosság film fiú rövidfilm James Bulger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két 10 éves fiú brutálisan meggyilkolt egy 2 éves gyermeket Angliában. A történetről rövidfilm készült, amelyet most Oscar-díjra jelöltek. A meggyilkolt kisfiú édesanyja felháborodott. 

Oscar-díjra jelölték a Detainment című rövidfilmet, amely egy több mint 20 évvel ezelőtt történt brutális gyilkosságról szól. Két 10 éves fiú kínozta és ölte meg a 2 éves James Bulgert 1993-ban. Az eset Angliában, Liverpool közelében történt, és hatalmas megdöbbenést keltett, az ebből készült rövidfilm Oscar-jelölése pedig hatalmas felháborodást.

Felháborodott a meggyilkolt James Bulger édesanyja Forrás: Youtube/Loose Women

Denise Fergus, a meggyilkolt fiú édesanyja és mások is tiltakoznak. Már a film elkészülte is éppen elég fájdalmas, azt végképp nem akarják, hogy Oscar-jelölést kapjon. Azt is megjegyezték, hogy a rendező nem beszélt a film készítése alatt sem a meggyilkolt fiú anyjával, sem az apjával.

Nem tudom elmondani, mennyire feldúlt és ideges vagyok azért, mert ez az úgynevezett film elkészült

Variety

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.