Katie Holmes és Jamie Foxx lefújták az esküvőjüket: szakítottak

Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Dobn, Rmbi -
esküvő Katie Holmes szakítás Jamie Foxx
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem olyan régen vállalták fel a nyilvánosság előtt is kapcsolatukat, de úgy tűnik a kitárulkozás nem tett jót a viszonyuknak. Katie Holmes és Jamie Foxx szakítottak.

Katie Holmes és Jamie Foxx öt éven át éltek boldog párkapcsolatban, a legnagyobb titokban. Szerelmüket nem olyan régen vállalták fel, de a legfrissebb hírek szerint már vége is a viszonyuknak. Lemondták az esküvőjüket, és külön utakon folytatják tovább az életüket.

Vége a románcnak Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Dobn, Rmbi

A párhoz közel álló források szerint Katie Holmes volt az, aki véget vetett a kapcsolatnak, mert bizalmatlan volt Jamie-vel, és nem tudott ezen túljutni. Állítólag Katie rájött, hogy a színész korábban megcsalta őt, az elveszett bizalom pedig már nem tért vissza. A szakításuk azonban nem volt hangos a benfentes szerint. "Nem volt ordítozás, vagy harag, csak fájdalom. Katie felhívta Jamie-t, és elmondta neki, hogy nem tudja ezt tovább csinálni. Jamie végighallgatta és annyit mondott, hogy sajnálja" - árulta el az illető.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.