Ismerd meg a Feleségek luxuskivitelben két új szereplőjét, Yvonne-t és Polgár Tündét!

Yvonne Dederick Polgár Tünde Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az első évadban szereplő Rubint Réka most nem tűnik fel a realityben, helyette két új luxusfeleséget ismerhetünk meg: Yvonne-t és Polgár Tündét. Előbbit már láthattuk epizódszerepben.

Yvonne Dederick

Yvonne igazi modern feleség: üzletasszony, cégtulajdonos, emellett pedig több cégben is vannak befektetései. Határozott személyiség, akinek legfontosabb a családja: amerikai ügyvéd férje és három gyermeke. Yvonne körül állandóan zajlik az élet; zongorázik, salsát tanul és az utóbbi egy évben a fitnesz is a mindennapjai részévé vált.

Polgár Tünde

Tünde 46 éves háziasszony, feleség és családanya, férje, a Polgár Galéria és Aukciósház tulajdonosa. Hosszú ideig a családi galériában dolgozott, kiállításokat szervezett. Az elmúlt 10 évben Florida és Magyarország között ingázott, a budapesti házuk 400 négyzetméteres, klasszikus, de modern stílusban berendezett, emellett Tihanyban is van egy házuk. Tünde a környezetvédelem és a jótékonyság elkötelezett híve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.