Újra nehéz helyzetbe került Pál Éva: meg kell váltania a szülei sírhelyét

Forrás: TV2 -
énekesnő Pál Éva Neoton Família sír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pál Éva újra nehéz helyzetbe került: a Neoton egykori énekesnőjének szülei sírhelyéért kell kifizetnie egy nagyobb összeget.

Nemrég még arról írtunk, hogy svájcifrank-hitele miatt elveszítheti otthonát Pál Éva, és most újabb csapás érheti a Neoton egykori énekesnőjét. A Bors azt írja, hat hónapja maradt arra, hogy előteremtse szülei sírhelyének megváltási díját, különben kihantolják a földi maradványokat.

Pál Éva újra nehéz helyzetbe került Forrás: TV2

Pál Éva a napokban kapta kézhez azt a levelet, amelyben értesítették, lejárt szülei urnasírjának bérleti ideje. Érthető módon nagyon lesújtotta a hír, hiszen egyébként is nehéz anyagi helyzetben van.

A levélben az állt, ha a lejárat után hat hónapon belül az újraváltás nem történik meg, akkor a sírhely kiüríthető és újraértékesíthető. Tudom, hogy ez csak nekem fontos, de mindkét szülőm, édesanyám és édesapám is ebben a sírban nyugszik, azaz nyugodna. Amikor megtudtam, hogy közel nyolcvanezer forintot kellene most kifizetnem, nagyon megrémültem. Hetvennyolcezer forint lenne az új sírhely tíz évre. A megújítás első részlete huszonegyezer, és csak akkor vagyok jogosult a részletfizetésre, ha ezt a részt rendezem. Utána havonta tízezer forintot kellene fizetnem fél évig. Rémületemben azt mondtam nekik, hogy inkább kiásom a földből őket, de ezt nem engedélyezték.”

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.