Szellem ijesztett a fiatalokra egy kísértetjárta kastélyban

Forrás: Mystic Investigations -
ijedtség szellem kastély kísértet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szellemeket keresett egy fiatalokból álló csapat a devoni Berry Pomeroy kastélynál, ahol a legenda szerint egy testvérpár kioltotta életét. Úgy tűnik, hogy találtak is. 

A 19 éves Chloe néhány barátjával kora hajnali órán látogatta meg a devoni Berry Pomeroy kastélyt azért, hogy szellemeket keressenek. Közülük többen szkeptikusak voltak a kísértetek létezését illetően, ám miután hazatértek, már nem voltak biztosak abban, hogy mit láttak.

Talán szellem követte a fiatalokat Forrás: Mystic Investigations

A legenda szerint a kastélyban élő Pomeroy testvérpár öngyilkos lett. Állítólag ők kísértenek a kastélyban. A fiatalok ottjártukkor valamilyen zajra lettek figyelmesek, úgy vélték, valamilyen állat közelít feléjük, ám a telefonjukkal készített videón nem tudni biztosan, hogy mi látható. Egy biztos: nem egy állat, a fiatalok egy lovas alakhoz hasonlították a ködfoltot.

Állítólag több látogató hallott már sikolyokat a várban, amelyeket szellemeknek tulajdonítottak.

A szellemjárásról készült videót ide kattintva nézheted meg.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.