Sarka Kata Pénzt vagy éveket! Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes történetet elevenített fel Sarka Kata és Kulcsár Edina a Pénzt vagy éveket! stúdiójában. A két barátnő hatalmasat bulizott együtt, azonban ez egy harmadik félnek nagyon szúrta a szemét.

"Amikor elmentünk együtt azért nem csak ketten voltunk, hanem még volt egy pár lány velünk. És megérkezünk egy helyre, ahol kiderült, hogy egy hatvanadik születésnapot is tart egy hölgy" - mesélte Sarka Kata. Innen pedig Kulcsár Edina vette át a szót: "Ezt úgy kell elképzelni, hogy olyan öten, hatan voltunk, szokványos kis kört kialakítottuk, mindenki táncolt, énekelt. Én egyszer csak azt vettem észre, hogy a hölgy, aki a hatvanadik születésnapját éppen ünnepelte, bevágódott középre, és a Katát elkezdte rángatni, a haját is."

A hölgy szitkozódva zavarta el Katát, azt akarta, hogy menjenek el onnan a barátnőivel, mert ellopják a show-t, mindenki csak őket nézi.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.