Hihetetlen titok derült ki Selena Gomez és The Weeknd kapcsolatáról

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
Selena Gomez szerelem The Weeknd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban egy olyan fotó került napvilágra, amely elképesztő hasonlóságot mutat Selena Gomez szülei és az ő kapcsolata között. Most már teljesen egyértelmű, miért ennyire szoros köztük a kötelék.

Ugyan a fiatal pár nem győzi hangoztatni, hogy mennyire szerelmesek egymásba, nem mindenki hitte el, hogy kapcsolatuk nem csupán fellángolás. Ám a közelmúltban napvilágra került kép egyértelművé tett mindent, gyakorlatilag mindannyiunknak leesett az álla.

Selena Gomez jogosan imádja új kedvesét Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Szokták mondani, hogy az ember tudat alatt mindig a családi mintának megfelelően választ partnert, de Selena és The Weeknd esetében ez olyan mértékig igaz, hogy szinte már hátborzongató. Íme a fotó, ami mindenkit megdöbbentett:

fuck // @selfenty

Selena & Justin Updates™ (@jelenasenergy) által közzétett fénykép,

Egy lelkes rajongónak köszönhetjük az összehasonlítást, hiszen ő fedezte fel Selena kisbaba kori képét. Talán azért nem maradt együtt Justin Bieber és az énekesnő, mert nem stimmelt a családi összkép? Vajon valóban karmikus kapcsolat van közöttük?

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.