2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Bikiniben mutatta meg alakját Pintér Tibor 20 éves barátnője, Frida

szépségverseny Pintér Tibor Frida Miss Hungary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Második lett a Miss Hungary 2017 szépségversenyen Pintér Tibor 20 esztendős barátnője, Friderika. A gyönyörű lány a verseny során bikiniben is megmutatta tökéletes alakját.

Az elmúlt hetek beszédtémáját szolgáltatta Pintér Tibor viselkedése a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban. Mint ismeretes, a színész úgy csapta a szelet a dzsungelben Tóth Andinak, hogy idehaza várta barátnője, Friderika. Bár a celebek végül nem jöttek össze a műsorban, a fiatal énekesnő ugyanis elhárította a férfi közeledését, Tenyát mégis kidobta barátnője. A mosolyszünet azonban nem tartott sokáig, az épp érettségijére készülő lány visszafogadta párját.

Friderikáról közben kiderült, hogy az előkelő második helyet szerezte meg a Miss Hungary 2017 szépségversenyen. A képeket elnézve Tenya igencsak hálás lehet barátnőjének, hogy megbocsátott neki. A 20 esztendős szépség a versenyen estélyi ruhában és aprócska bikiniben is megmutatta csodás alakját.

Rubos Friderika Dalma (@fridike1919) által megosztott bejegyzés,

Rubos Friderika Dalma (@fridike1919) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.