Király Linda sírás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Linda mindig nagyon fegyelmezetten viselkedik a kamerák előtt, ezúttal viszont nem tudta visszafogni magát, zokogásban tört ki...

A Sztárban sztár + 1 kicsi című műsorban hétről hétre láthatjuk, mennyire szoros a viszony a gyerekek és sztárpárjaik között. A folyamatos munka alatt nagyon összekovácsolódnak, nem is csoda, ha komoly érzelmi kötelék alakul ki köztük.

Király Linda és csodaszép kislány partenere, Flóra között sincs ez másképp. A népszerű műsor utolsó adásában azonban csak a gyerekek léptek színpadra, párjaik csak a felkészülésben segíthették őket. Linda is a kispadról szurkolt pici társának, aki a Pocahontas egyik dalát adta elő.

A produkció végén Tilla megkérte Király Lindát, hogy értékelje a látottakat,

ő viszont a könnyeitől meg sem tudott szólalni...

Király Linda bevallotta: anya szeretne lenni

Új televíziós szereplése olyan érzéseket csalogat elő az énekesnőből, amelyekről nehéz nem tudomást venni. Király Linda szívesen lenne már anya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.