Egy hét után leveszik Demcsák Zsuzsát a képernyőről

Forrás: TV2 -
Demcsák Zsuzsa ATV baki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap reggel az ATV reggeli műsorában, a Startban Demcsák Zsuzsa igen furcsán viselkedett. Nagyon sokat bakizott, alig forgott a nyelve és furcsábbnál furcsább kérdéseket tett fel Szanyi Tibornak, aki ugyan állta a sarat, de gyakorlatilag egyedül vitte el a beszélgetést.

Demcsák Zsuzsa beszéde már a beköszönéstől akadozott, és kissé furcsánnak, zavartnak tűnt. Több portál is azt feszegette, hogy a műsorvezető ittas állapotban volt. A Bors megkereste Demcsákot, hogy mondja el, mi áll fura viselkedése mögött, aki rossz alvásra panaszkodott:
"Az utóbbi időben sajnos nem alszom túl jól. Ha valaki keveset alszik, akkor elfárad, és ez akarva-akaratlanul is látszik rajta. Egy nyelvbotlás nem azt jelenti, hogy ne kapnák a nézők továbbra is azt a szakmaiságot, amit megszoktak tőlem."

A Blikk viszont azt írja, hogy Demcsák karrierje veszélybe került, ugyanis az ominózus eset miatt az ATV vezetése kiakadt. A lap úgy értesült, hogy a műsorvezetőt felfüggesztették, vizsgálat indult az ügyében, és annak lezárultáig nem kerülhet képernyőre. A felvételt itt nézheted meg.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.