skálás gyilkosság szabadulás Bene László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bene László optimista, szerinte végre ki fogják engedni a börtönből, ahová 4 ember meggyilkolása miatt zárták be. A családja szintén ebben hisz, már munkát és szállást is intéztek neki.

Egy éve sem volt, hogy végül nem helyezték szabadlábra a skálás gyilkos néven elhíresült Bene Lászlót, akit négy ember meggyilkolása miatt zártak életfogytig börtönbe. Társa, Donászi Aladár a börtönben öngyilkos lett, Bene azonban életben van, és a szabadulását várja. Azért bizakodik, mert eltörölték egy több mint tíz évvel ezelőtt kapott fegyelmi megrovását. A családja már munkát és szállást is keresett a számára, annyira biztosak benne, hogy ezúttal sikerül.

Bene László a szabadulásában bízik RTL Klub

"Nemrégiben eltörölték védencem egy több mint tíz éve kapott fegyelmi megrovását, így ez a rossz pont lekerült a neve mellől. A szabad világban szerető család várja, még munkát is szereztek neki. Így

remélem, hogy az idei felülvizsgálatkor már a bíróság is úgy fogja látni, hogy érdemes a szabad életre"

- mondta a Blikknek Bene ügyvédje, dr. Soltészné Nagy Katalin.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.