Teljesült Cserpes Laura régi álma

óceán Florida Cserpes Laura
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres magyar énekesnő egy régi álmát váltotta valóra, nemrég pedig elárulta azt is, hogy miért volt ez az élmény meghatározó a számára. 

Cserpes Laura nem titkolja, hogy néhány nappal ezelőtt Floridába utazott, sőt, jobbnál jobb fotókkal kápráztatja el a követőit a páratlan szépségű amerikai államból. Megmutatta magát fürdőruhában a napfényes vízparton, de azt is láthattuk, ahogy egzotikus állatokat szorongat a kezében.

Így szeli a habokat a fiatal szépség Forrás: Facebook

Most pedig azt is elárulta, hogy egy olyan álma teljesült, amire már nagyon régóta várt.

"Életem legnagyobb álma volt látni egy Orcát. Ha nem láttam legalább 200szor a Szabadítsátok ki Willyt című filmet , akkor egyszer sem. Felfoghatatlan és szomorú volt látni,hogy ilyen csodálatos állatok bezárva élnek ,mutatványokat kell végrehajtaniuk. Egy medencében élik le az életüket az óceán helyett a családjukkal. Ennek ellenére soha nem felejtem el ezt a napot, amikor először láttam meg álmaim állatát. Csak ültem és néztem őket hosszú hosszú percekig, mint egy kisgyerek.. Ők az óceánok csodái" - írta a 28 éves sztár.

Hoppá! Így romantikázik Laura és Dani - Fotó!

Cserpes Laura osztott meg egy csodás képet az Instagram-oldalán. "Tökéletes szombat este a tökéletes emberrel" - írta ki az énekesnő, így okkal hihetjük, hogy kedvesére, Gyurta Danira gondol. Olvass tovább itt...

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.