Peller Anna: "Mikike az én házitündérem"

Forrás: RTL Klub -
színésznő Nyerő páros Peller Anna Lukács Miklós RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hosszú és kemény verseny végeztével végre kiderült, ki lett 2016-ban az RTL Klub Nyerő Párosa. A szavazást hatalmas fölénnyel, 92,42 százalékkal a csinos színésznő és kedvese nyerte. A Peller Anna - Lukács Miklós páros sokáig kívülállónak számított a játékban, hiszen egyik kialakult klikkhez sem csatlakoztak. A házaspár nyereményük egy részét a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítványának ajánlották fel. 

Mit szóltok ehhez a hatalmas fölényhez?

Anna: Ilyen eredményre nem is számítottunk. Esztiéket egy szimpatikus párosnak gondoljuk, mi pedig kiegyenlítenek éreztük a versenyt. Nem Mikike?

Miki: Abszolút!

Soha nem gondoltam, hogy ennyire szeretnek minket az emberek és egyet értenek azzal a dologgal, amit mi képviselünk.

Nagyon szeretjük egymást, ami a jelek szerint a nézőknek is feltűnt. Nem gondolom, hogy bármivel is többek lennénk bármelyik párnál. Mi ugyan úgy éljük a mindennapjainkat, mint a villában.

Forrás: rtl.hu

Mégis volt valami, ami ennyire meggyőzte az embereket

Anna: Szerintem az, hogy mennyire szeretjük egymást. Mi őszintén megéljük a kapcsolatunkat és olyan harmóniában élünk, ami igazán erős mozgatórugó köztünk.

Nekem szükségem van egy olyan bástyára, mint Miki

, neki meg valószínűleg szüksége van egy olyan túlpörgéses nőre, mint én. Nálunk tökéletesen működik az, hogy ki tudjuk egészíteni egymást.

Forrás: rtl.hu

A ti kapcsolatotokban ki a vezéregyéniség?

Anna: Néha szükség van arra, hogy a Miki jobban irányítson. Abszolút nőies nő vagyok, és élvezem, hogy a férjem dominánsabb nálam.

Hogyan éltétek meg a konfliktusokat? Voltak azért itt parázs viták

Anna: Borzasztóan nehezen viselem az ilyen szituációkat. Ezek a konfliktusok teljesen más fajták voltak, mint amiket én valaha átéltem az életemben. Rosszul estek, és ez a videókban is látszott. Legjobban a Kabát Peti levele lepett meg, de örülök, hogy most ezt sikerült elsimítani. Miki ezekben a helyzetekben mellettem állt és mindig megvigasztalt. Én egy ösztönlény vagyok, és egyből kikészülök, ő pedig megfontoltan áll hozzá a dolgokhoz.

Ilyen fajta gyűlölettel én még az életben nem találkoztam, de ez a múlt.

Forrás: rtl.hu

Ti pozitív példának gondoljátok magatokat a nézők számára?

Mikike: Ha tényleg mindenki ennyire szeretné egymást és sokkal toleránsabb lenne a másikkal, akkor sokkal jobb lenne a világ.

Anna: Egyetértek. Miki egyébként egy nagyszerű férj, akiről bárki példát vehetne. Nálunk ő van otthon Gyesen, hogy én a színházba reggeltől estig próbálhassak. Ő mindig is tolerálta ezt, ami hatalmas segítség a házasságunkban.

Forrás: RTL Klub

Férfi létére vállalta azt, hogy otthon lesz a gyerekkel, ez pedig nagyon sokat jelent nekem.

Miki a tenyerén hord engem és mindent megtesz annak érdekében, hogy a karrieremre bőven jusson idő.

Miki: Ezt bármikor megtenném érted.

Anna: Látod? Ő egy nagyszerű férfi. Mikike az én házitündérem.

Szeretnétek, ha a kislánytok is színésznő lenne?

Anna: Mivel az életem a színházban nagyon boldog, így sose mondanám neki, hogy ne válassza ezt a szakmát. Legyen majd az, amit ő szeretne. Rengeteget van benn velem a színházba, hiszen a férjem sokszor behozza, hogy ott is együtt lehessünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.