Mariah Carey nem bír magával- habfürdős szelfit posztolt

szelfi Mariah Carey énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mariah Carey mostanában egyre feltünőbb fotóival sokkolja rajongóit. Van, hogy két számmal kisebb ruhába bújik, előfordul, hogy illuminált állapotban enyeleg szíve választottjával... Most viszont egy szörnyen ízléstelen habfürdős fotót készített magáról és nem is félt feltenni közösségi oldalára sem.

A popdíva az idő múlását valószínűleg nehezen viseli. Hiába nem bakfis már az énekesnő, mégis úgy viselkedik és úgy öltözködik, mint 20 éves korában, vagy még kihívóbban.

Láthattuk már őt alig látható bőrruhában, alkoholmámorban úszva, vagy extra giccses környezetben. Legutóbbi képén pedig egy

kádban ülve, pucéran, habok között pózol

annyi ékszerrel felszerelkezve, amit egy karácsonyfa is megirigyelne. Hajáról és seprű nagyságú műszempillájáról ne is beszéljünk! Arról nem szól a fáma, hogy Mariah ezt a képet ittasan készítette-e, szerintünk viszont józan állapotában nem találta volna magát így elég szexinek.

Szeretünk Mariah, de ezzel a szelfivel most nagy mellé lőttél.

Bubbly times selfie ❤️✨

Mariah Carey (@mariahcarey) által közzétett fénykép,

Két számmal kisebb kabátot vett az énekesnő

Szegény cipzár, Mariah jól megdolgoztatja! Minden erejét latba kell vetnie, hogy össze tudja tartani a feszülő kabátot. Az énekesnő nadrágja is nagyon szűk, de a dzseki tényleg minden képzeletet felülmúl, legalább két számmal kisebb, mint Mariah mérete.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.