Visszatér a színpadra Kulka János

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Kulka János agyvérzés színház színész visszatérés Katona József Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
5 hónapja már annak, hogy Kulka János agyvérzést kapott, és életmentő műtet hajtottak vére rajta. A színész állapota szerencsére gyorsan javult, és augusztus végén már a Katona József Színház társulati ülésén is részt vett. Ekkor jelent meg először nyilvánosan betegsége óta.

A színház sajtósa most azt is elárulta, hogy Kulka hamarosan a színpadra is visszatér:
"Ebben az évadban két darabban is szerepel Kulka János, a Godot-ra várva és a Nép ellensége című előadásban, amelyek egyelőre a passzív repertoár részét képzik. Ez azt jelenti, hogy amint János jobban lesz, azonnal műsorra tűzzük. Máté Gáborral megbeszélték, hogy az idei színházi évadban már nem veszi vissza szerepeit, inkább a pihenésre és a felépülésre koncentrál. Nagyon várjuk vissza mindannyian, de semmilyen nyomást nem szeretnénk rá gyakorolni azzal, hogy sürgetjük a visszatérését – árulta el Kazimir Annamária a Blikknek.

A színház augusztusi társulati ülésén elkészült az idei szezon társulati csoportképe, amin Kulka János is szerepel.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.