Dráma! Lelőttek egy házaspárt Nyíregyházán

Forrás: MTI/Taipusz Attila -
rendőrség Nyíregyháza lövés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy házaspárra lőtt rá egy ismeretlen férfi szerda délután Nyíregyházán, a 40 éves nő meghalt, a 49 éves férfit életveszélyes sebesüléssel vitték kórházba - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a helyszínen.

Fedor Rita közölte, a rendőrség nagy erőkkel keresi az elkövetőt. A korábbi rendőrségi közlemény szerint egy eddig ismeretlen férfi egy Friss utcai családi házban lőtte meg az ott élő házaspárt.
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást.

Rendőrök helyszínelnek Nyíregyházán 2016. augusztus 31-én a Friss utcában Forrás: MTI/Taipusz Attila

Az MTI helyszínen lévő tudósítója azt látta, hogy a Friss utcában nagy a rendőri jelenlét, a rendőrök helyszínelnek, a szomszédokat hallgatják meg. A családi házat harminc-negyven méternél közelebb nem lehet megközelíteni, a közeli 41-es főút városba bevezető szakaszán is több rendőrautó áll.

A 24.hu információi szerint a támadó egy harmadik férfit is megsebesített. A házban volt egy hét év körüli ikerpár is, de nekik nem esett bajuk. A szomszédok két nagy durranást hallottak, a támadó állítólag biciklivel hagyta el a helyszínt, keresik.

Pápai György, az Országos Mentőszolgálat regionális orvosigazgatója az MTI-nek elmondta, a Friss utcai családi házba kiérkező mentők egy halott fiatal nőt találtak, egy férfit pedig életveszélyes fejsérülésekkel a nyíregyházi traumatológiai centrumba vittek.

Megerősítette, hogy a házban egy hét év körüli ikerpár is tartózkodott, ők azonban nem sérültek meg.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.