Az X-Faktor győztesét, Tóth Andit egyre több támadás éri

X-Faktor énekesnő Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekeső egyre vadabb külsővel rukkol elő, mióta pár hónappal ezelőtt szakított barátjával: legutóbb pedig teljesen meztelenül készített magáról videót, ami sokaknál kicsapta a biztosítékot.

„Az új klipem is azt mutatja, hogy egyre nyitottabb vagyok a világra, szép lassan kinyílok. A Válótársakban sem nehéz egy kacér, cserfes fruskát alakítanom. Általában pozitív visszajelzéseket kapok, de persze megértem, ha az idősebb korosztály esetleg túl kibontakozónak lát" - mondta legutóbb a 17 éves énekesnő, aki

nemrég egy fürdőkádban pancsolva énekelt a rajongóinak.

Kedvenc lesz ez

Tóth Andi (@toth.andrea) által közzétett videó,

Andi átváltozásához valószínűleg az is hozzájárult, hogy pár hónappal ezelőtt szakított barátjával. Azóta nemcsak a külsőségek, hanem a munka terén is rengeteg új dolog történt: Andi az éneklés mellett színészként is bontogatja a szárnyait, ráadásul szerepel a Válótársak című sorozatban, de a Madách színházban is lehetőséget kapott, hogy megmutassa tehetségét.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.