Az Agymenők szőkeségénél csak a fizetése csinosabb

színésznő sorozat Agymenők kaley Cuoco
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kaley Cuoco-t az Agymenők című sorozatnak köszönhetjük, ő játssza ugyanis a szomszédlányt, Pennyt, rádásul ezért busás kis fizetést is kap. Emellett pedig remekül néz ki - hát van igazság?

Az biztos, hogy az Agymenők legdögösebb női szereplője megmutatta, miért is érdemelte ki ezt a címet. Az alakja szuper, ráadásul, mint kiderült a 2007-ben indult sorozattal a színésznő elképesztő népszerűségre és gázsira tett szert: a Forbes kimutatása szerint 2014. június 1. és 2015. június 1. között 28,5 millió dollárt,

azaz 7,8 milliárd forintnak megfelelő összeget vitt haza.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jesse Grant

Vége! Kaley Cuoco és férje két év házasság után elválnak

2013-ban házasodott össze a színésznő és párja. Sosem lehetett arról hallani, hogy problémák lennének köztük, ezért mindenkit meglepett a hír, hogy szétválnak. Állítólag közös megegyezéssel szakítottak, egyelőre nem akarnak nyilatkozni a döntés okáról. A teljes cikket itt elolvashatod!

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.