Brutális módon végzett Soproni Ági színésznővel a fia, András

Forrás: Youtube -
gyilkosság Soproni Ágnes színésznő sorozat börtön Kisváros (sorozat) megölés emberölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kisváros című magyar sorozat sztárjának 2000. március 9-én elkövetett megölése a mai napig elborzasztja a nyilvánosságot.

Soproni Ágnest a fia, András és annak egyik barátja gyilkolta meg. A fiú később tett vallomása szerint a nyereségvágy hajtotta édesanyja megölésében.

Forrás: Youtube

A Wikipédián írtak szerint miután a színésznőt meggyilkolták, holttestét feldarabolták, majd a maradványoktól különféle módon szabadultak meg. András később bejelentette anyja eltűnését, és még a nyomozás kezdeti szakaszában megpróbálta értékesíteni a színésznő után hátramaradt többmilliós ingatlant.

A rendőrség nem sokkal később már őt gyanúsította a gyilkossággal. Andrást és barátját 2003-ban ítélték el előre kitervelt, nyereségvágyból elkövetett emberölésért életfogytig tartó fegyházbüntetésre.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.